PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

       SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si marketing, studii de piata/studii de marketing politic si social.


       Studiile de marketing politic reprezinta modalitatea cea mai eficienta de obtinere a unor informatii valoroase referitoare la activitatea politica desfasurata, respectiv la evaluarea impactului mesajelor transmise electoratului. 

       Pe segmentul Studii de Marketing Politic, SC Consult Investment SRL presteaza urmatoarele servicii:     

      Studii de marketing destinate identificarii popularitatii de care se bucura formatiunea dumneavoastra in randul electoratului, atat la nivel local, zonal cat si national, studii desfasurate prin esantionare statistica cu o marja de eroare clar stabilita.

  • Studii de marketing destinate identificarii intentiei de vot exprimate de catre alegatori, atat referitor la formatiunea politica in ansamblu, cat si referitor la personalitatile reprezentative ale partidului.

  • Studii de marketing destinate segmentarii pietei electorale – prin care se determina - pe baza unor criterii de segmentare demografice, sociologice, economice si psihologice – ponderea categoriilor de electorat, in scopul identificarii celei mai adecvate strategii de atragere a acestora.

  • Studii destinate conceperii si evaluarii programelor de campanie electorala, la nivel local, zonal sau national, in functie de specificul si particularitatile electoratului – tinta.


  • Studii destinate conceperii si evaluarii impactului mesajelor electorale ale formatiunii dumneavoastra, raportat la particularitatile existente in campul electoral.

 

        Studiile de Marketing Politic se pot desfasura, in functie de cerintele dumneavoastra, la nivel local sau zonal, respectiv la nivel national.


       In cadrul Studiilor de Marketing Politic, reprezentantii SC Consult Investment SRL asigura organizarea intregii activitati de sondare (esantionare, intocmirea chestionarelor de cercetare, recrutare si instruire operatori de interviu, monitorizarea activitatii operatori de interviu, verificarea veridicitatii datelor culese de pe teren, prelucrarea datelor si intocmirea raportului de cercetare).


      In scopul derularii eficiente a acestei activitati, la nivel local, zonal si national, SC Consult Investment SRL dispune de o retea de colaboratori cu experienta relevanta in domeniu, fiind astfel posibila prestarea serviciilor solicitate intr-un termen scurt si cu un raport calitate-pret optim. Se dispune si de software specific (SPSS) pentru analiza statistica a informatiilor si intocmire a rapoartelor de cercetare.


      De asemenea, la propunerea dumneavoastra suntem deschisi si la prestarea altor tipuri de studii/cercetari de marketing axate pe obiectivele alese de dumneavoastra.

 


       Pentru mai multe detalii privind Studiile de Marketing Politic prestate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.