PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

        SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si marketing, studii de piata / cercetari de marketing cantitative si calitative.


        Studiile de Marketing Financiar/Bancare reprezinta modalitatea cea mai eficienta de obtinere a informatiilor necesare fundamentarii deciziilor de management privind strategia bancii, in conditiile in care procurarea informatiilor despre clienti, concurenti, agenti economici si toti ceilalti factori care actioneaza pe piata constituie o necesitate vitala si ca atare imperativa pentru luarea celor mai oportune decizii.  

        Pe segmentul Studii de Marketing Financiar/Bancare, SC Consult Investment SRL presteaza urmatoarele servicii:

  • Studii de marketing destinate identificarii cotei de piata a bancii, raportat la caracteristicile mediului concurential de pe piata

  • Studii de marketing destinate evaluarii gradului de satisfactie al clientilor fata de produsele/serviciile oferite de catre banca dumneavoastra

  • Studii de marketing destinate evaluarii oportunitatii lansarii pe piata-tinta a unor noi produse bancare precum si evaluarii oportunitatii deschiderii de noi unitati

  • Studii de marketing destinate aprecierii comportamentului de achizitie, pe tipuri de produse bancare, respectiv studii destinate aprecierii notorietatii caracteristicilor produselor bancare/serviciilor comercializate;

  • Studii de marketing destinate identificarii perceptiei clientilor privind imaginea bancii in ansamblu, respectiv privind produsele bancare oferite;

  • Studii de marketing destinate identificarii feed-back-ului activitatii promotionale, in scopul aplicarii variantei optime de promovare.

 

      Studiile de Marketing Financiar/Bancare se pot desfasura, in functie de cerintele dumneavoastra, la nivel local sau zonal, respectiv la nivel national.      

       In cadrul Studiilor de Marketing Financiar/Bancare, reprezentantii SC Consult Investment SRL asigura organizarea intregii activitati de sondare de piata (esantionare, intocmirea chestionarelor de cercetare, recrutare si instruire operatori de interviu, monitorizarea activitatii operatorilor de interviu, verificarea veridicitatii datelor culese de pe teren, prelucrarea datelor si intocmirea raportului de cercetare).


       In scopul derularii eficiente a acestei activitati, la nivel local, zonal si national, SC Consult Investment SRL dispune de o retea de colaboratori cu experienta relevanta in domeniu, fiind astfel posibila prestarea serviciilor solicitate intr-un termen scurt si cu un raport calitate-pret optim. Se dispune si de software specific (SPSS) pentru analiza statistica a informatiilor si intocmire a rapoartelor de cercetare.

      De asemenea, la solicitarea dumneavoastra suntem deschisi si la prestarea altor tipuri de studii de marketing specifice, axate pe obiectivele stabilite de catre dumneavoastra.

 

 


    Pentru mai multe detalii privind Studiile de Marketing Financiar/Bancare prestate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.