PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

          SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si marketing, studii de piata / cercetari de marketing cantitative si calitative.

         Studiile de Preturi sunt efectuate pentru clientii nostri in scopul obtinerii informatiilor necesare fundamentarii celei mai adecvate strategii de pret, respectiv in scopul stabilirii oportunitatii si eficientei promotiilor de reduceri de pret.


          Pe segmentul Studii de Preturi, SC Consult Investment SRL presteaza urmatoarele servicii:

  • Studii de marketing destinate identificarii pretului prag (superior si inferior), raportat atat la capacitatea potentiala si efectiva a pietei de desfacere, la puterea de cumparare a clientilor potentiali, cat si la trendul preturilor din domeniul analizat

  • Studii de marketing destinate identificarii nivelului, structurii si evolutiei preturilor practicate de catre concurentii directi si indirecti

  • Studii de marketing destinate identificarii impactului inregistrat de campaniile de promovare a vanzarilor prin reduceri de pret, pe piata de interes, in randul clientilor potentiali

  • Studii de marketing destinate culegerii informatiilor necesarii fundamentarii strategiei de pret adecvate, in raport cu strategia generala de marketing, cu cererea existenta pe piata pentru produsele/serviciile oferite, cu caracteristicile mediului concurential.


 

       Studiile de Preturi se pot desfasura – in functie de cerintele dumneavoastra - la nivel local sau zonal, respectiv la nivel national, si sunt studii desfasurate prin esantionare statistica cu o marja de eroare, clar stabilita.


      In cadrul Studiilor de Preturi, reprezentantii SC Consult Investment SRL asigura organizarea intregii activitati de sondare de piata, de la culegerea informatiilor de pe piata pana la verificarea veridicitatii datelor culese, prelucrarea datelor si intocmirea raportului de cercetare.

 


       De asemenea, la solicitarea dumneavoastra suntem deschisi si la prestarea altor tipuri de studii de marketing specifice, axate pe obiectivele stabilite de catre dumneavoastra.

 


      Pentru mai multe detalii privind Studiile de Preturi prestate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.