PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

         SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si marketing, studii de piata / cercetari de marketing cantitative si calitative.


        Cercetarile de tip Mistery Shopping reprezinta un instrument de marketing destinat cuantificarii calitatii serviciilor din vanzari, prin intermediul unor operatori de interviu care actioneaza ca si cumparatori obisnuiti, interactionand cu vanzatorii si cu toate celelalte componente asociate schimburilor comerciale.


         Aplicarea unei Cercetarile de tip Mistery Shopping, ofera o serie de avantaje foarte importante:


  • Permite masurarea si monitorizarea eficienta a performantei serviciilor de vanzare

  • Asigura posibilitatea de imbunatire continua a programelor de fidelizare ale clientilor

  • Identifica necesitatea punctuala de educare si specializare a angajatilor

  • Contribuie la imbunatatirea nivelului de integritate al angajatilor

  • Asigura relatii pozitive cu cumparatorii, bazate pe respect reciproc.

 

         In cadrul Cercetarilor de tip Mistery Shopping, reprezentantii SC Consult Investment SRL asigura organizarea intregii activitati de sondare (recrutare si instruire operatori de interviu - “clienti misteriosi”, intocmirea chestionarelor de cercetare, monitorizarea activitatii operatorilor de interviu, verificarea veridicitatii datelor culese de pe teren, prelucrarea datelor si intocmirea raportului de cercetare).

       In scopul derularii eficiente a acestei activitati, la nivel national, SC Consult Investment SRL dispune de o retea de colaboratori cu experienta relevanta in domeniu, fiind astfel posibila prestarea serviciilor solicitate intr-un termen scurt si cu un raport calitate-pret optim.

 


        De asemenea, la solicitarea dumneavoastra suntem deschisi si la prestarea altor tipuri de studii de marketing specifice, axate pe obiectivele stabilite de catre dumneavoastra.

 


         Pentru mai multe detalii privind Cercetarile de tip Mistery Shopping prestate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.