PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

       SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si marketing, studii de piata / studii de marketing politic si social.


      Studiile de marketing social asigura obtinerea de informatii valoroare referitoare la modalitatea cea mai eficienta de desfasurare a activitatii administrative la nivel local si central, respectiv la evaluarea impactului pe care il au actiunile administratiei publice locale asupra locuitorilor.

       De asemenea, studiile de marketing social ofera si informatii referitoare la calitatea vietii, stiluri de viata, comunicare sociala, politici sociale, diagnoza sociala.

 

       Pe segmentul Studii de Marketing Social, SC Consult Investment SRL presteaza urmatoarele servicii:

 

  • Studii de marketing destinate identificarii problemelor curente cu care se confrunta cetatenii referitor la starea strazilor, la alimentarea cu utilitati, la iluminatul public, la alte aspecte de interes general. Astfel de studii se pot desfasura la nivelul localitatii in ansamblu, sau doar la nivelul unui anumit cartier.

  • Studii de marketing destinate identificarii opiniei locuitorilor referitor la activitatile (sociale, culturale, artistice, sportive) care se doresc a fi desfasurate de catre administratia locala, in acest fel existand posibilitatea de a veni in intampinarea preferintelor si sugestiilor manifestate de locuitori.

  • Studii de marketing destinate identificarii modului in care este perceputa de catre locuitorii localitatii prestatia reprezentantilor administratiei publice locale, pe diverse domenii de interes.

  • Studii de impact destinate evaluarii impactului de care s-a bucurat un anumit eveniment organizat de catre administratia locala in randul locuitorilor localitatii.

 

         Aceste studii se pot desfasura – in functie de cerintele dumneavoastra - dupa metodologia unei cercetari de marketing calitative sau a unei cercetari de marketing cantitative, si sunt studii desfasurate prin esantionare statistica cu o marja de eroare, clar stabilita.

        De asemenea, la propunerea dumneavoastra suntem deschisi si la prestarea altor tipuri de studii de marketing, axate pe obiectivele alese de dumneavoastra.

 


        Pentru mai multe detalii privind Studiile de Marketing Social prestate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.