PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

   

             SC CONSULT INVESTMENT SRL   s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, cursuri si programe de training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

            Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de catre clientii nostrii pe piata, SC ConsultInvestment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

           Serviciile prestate de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati sectiunea “Portofoliu Clienti” din cadrul prezentului site.

           SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la cursurile de limba engleza, structurate astfel:



LIMBA ENGLEZA – NIVEL INITIAL

LIMBA ENGLEZA – NIVEL MEDIU

LIMBA ENGLEZA – NIVEL AVANSAT


            Cursurile se desfasoara la nivel national si cuprind exemplificari aplicate concret pe specificul activitatilor prestate pe piata.

        Costul cursului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.



Durata : 40 ore

Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste trei reprezentanti (existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana, la sediul dumneavoastra).

Taxa de participare se va stabili de comun acord, in functie de numarul de persoane cu care doriti sa participati.

Pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie, cursul se va personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.


                         De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.


                              Pentru inscriere si relatii suplimentare privind Cursurile de Limba Engleza organizate, la nivel national, de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.