PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
CONSULTANTA IN MARKETING
 

          SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul  consultanta in afaceri si in marketing, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, cursuri si traininguri.

          Serviciile de consultanta in marketing prestate de catre SC Consult Investment SRL cuprind un pachet complet de solutii prin care compania dumneavoastra va avea posibilitatea de a lua deciziile optime privind fundamentarea si implementarea celor mai bune decizii in activitatea prestata pe piata.
          In scopul derularii eficiente a activitatii de consultanta in afaceri si marketing, la nivel national, SC Consult Investment SRL dispune de o retea de colaboratori cu experienta relevanta in domeniu, fiind astfel posibila prestarea serviciilor solicitate intr-un termen scurt si cu un raport calitate-pret optim. De asemenea se dispune de software specific (SPSS) pentru analiza statistica a informatiilor si intocmire a rapoartelor de cercetare specifice.

          In pachetul de servicii prestate de catre  SC Consult Investment SRL pe domeniul consultanta in afaceri si marketing sunt incluse:

          A. Studii de Piata / Cercetari de Marketing:

 • Cercetari de Marketing Cantitative
 • Cercetari de Marketing Calitative (Cercetari de tip Focus-Grup si Interviuri in Profunzime)
 • Studii de Marketing Politic
 • Studii de Marketing Social
 • Studii de Marketing Financiar / Bancare
 • Studii de Audienta (Rating)
 • Cercetari de Evaluare a Impactului Promovarii
 • Cercetari de tip Mistery Shopping
 • Studii / Cercetari de Marketing referitoare la oportunitatile de afaceri de pe piata din Romania
 • Studii / Cercetari de Marketing referitoare la trendul pietei de consum, pe un anumit domeniu de activitate
 • Studii / Cercetari de Marketing privind profilul clientilor-tinta
 • Studii / Cercetari de Marketing privind nivelul si evolutia preturilor de pe piata de interes, respectiv privind nivelul si evolutia preturilor practicate de catre concurentii directi / indirecti
 • Cercetari de Pozitionare a  Marcii, respectiv cercetari referitoare la pozitionarea unei anumite marci pe piata, si/sau la crearea unei identitati proprii pentru o anumita marca
 • Studii / Cercetari de Marketing telefonice asistate de calculator
 • Studii / Cercetari de Marketing de tip PANEL        
          B. Strategii / Planuri de Marketing:

            Fundamentarea si aplicarea unei strategii de marketing adecvate este esentiala in vederea atingerii indicatorilor economici si extraeconomici propusi de catre companie.
          SC Consult Investment SRL va propune elaborarea celei mai adecvate strategii de marketing pentru compania dumneavoastra, in functie de specificul activitatii prestate, de caracteristicile  pietei-tinta, de caracteristicile clientilor potentiali, de ponderea detinuta de concurenti pe piata.
          De asemenea,  SC Consult Investment SRL va ofera consultanta pe intreaga perioada de implementare a strategiei de marketing, fiind permanent alaturi de clientii sai in scopul atingerii rezultatelor propuse.

          C. Strategii / Planuri de Vanzari:

            Activitatea desfasurata pe domeniul vanzarilor en-gross, respectiv en-detail, se poate desfasura optim doar printr-o organizare eficienta. In scopul unei organizari eficiente, se impune ca si o necesitate derularea activitatii pe baza unei strategii de vanzari specifice.
             SC Consult Investment SRL va propune elaborarea strategiei de vanzari pe termen scurt, mediu si lung, precum si stabilirea optima a echipei de vanzari, a atributiilor membrilor echipei de vanzari, a organizarii si coordonarii echipei de vanzari in functie de specificul produselor/serviciilor comercializate, de caracteristicile pietei de desfacere, de specificul clientilor si de mediul concurential de pe piata.
          Activitatea desfasurata de reprezentantii  SC Consult Investment SRL poate continua - la solicitarea dumneavoastra -  si dupa elaborarea efectiva a strategiei de vanzari, in scopul implementarii practice eficiente a acesteia.

          D. Strategii / Planuri de Promovare

          Pornind de la principiul “ Ceea ce se vinde cel mai bine este imaginea, iar imaginea este cea care atrage clientii”, promovarea reprezinta o activitate de o importanta esentiala in activitatea firmei.
           SC Consult Investment SRL va propune, in functie de specificul activitatii desfasurate de dumneavoastra:
          - identificarea si aplicarea celei mai adecvate modalitati de stabilire a bugetului destinat promovarii;
          - stabilirea componentelor mixului promotional cu impact maxim in randul clientilor-tinta;
          - fundamentarea si implementarea unor strategii de promovare a vanzarilor axate pe obiective punctuale, corelate cu strategia de marketing/vanzari pe termen scurt, mediu si lung adoptata.

 

          Pentru mai multe detalii privind fiecare dintre aceste tipuri de servicii prestate, va rugam sa le accesati din cadrul paginii de start.