PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Team Coaching
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

         * CONSULT INVESTMENT  s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de cursuri, coaching si training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

          * Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, Consult Investment fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

         * CONSULT INVESTMENT va invita la programul de coaching, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate:

 

TEAM  COACHING

 

           Coaching-ul de echipa propus are ca si obiective principale:


·        dezvoltarea colaborarii in cadrul companiei, atat pe nivele ierarhice cat si raportat la relatiile interdepartamentale;

·        dezvoltarea leadershipului individual si colectiv;

·        alinierea catre un scopul comun a ansamblului echipei;

·        crearea cadrului pentru atingerea obiectivelor de performanta;

·        crearea de relatii constructive si eficiente cu stakeholderii cheie;

·     transformarea intregului business prin cresterea productivitatii si performantei din cadrul echipei, respectiv prin posibilitatea de a face diferenta dintre “un ansamblu de persoane” care lucreaza impreuna si o echipa unita care contribuie la impactul adus de companie.

 

            Programul de coaching este integrat cu un sistem de feedback orientat exclusiv spre obiective.

           Aceasta structurare a programului de coaching oferă un mecanism coerent care asigura dezvoltarea unor relaţii functionale puternice în cadrul unei organizaţii.  Se construiesc astfel, relaţii de colaborare eficiente între angajati şi companie.

Coachingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul companiei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

Pentru participanti, un astfel de program de coaching le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

In costul coachingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

Specializarea personalului prin astfel de programe se impune si in scopul certificarii prin sistemele de standardizare din seria ISO 9000.

De asemenea, costul programului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

 

*   Programul de coaching se desfasoara la nivel national  si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate;

** Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra iar la terminarea programului de coaching se vor elibera diplome personalizate  de  absolvire.    

      De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de coaching & training ale companiei dumneavoastra.

Pentru inscriere si relatii suplimentare privind programele de coaching si training organizate, la nivel national, de catre Consult Investment asteptam sa ne contactati.