PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Strategii de Promovare
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

          SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si elaborare/implementare strategii de marketing/promovare.

          Pornind de la principiul “Ceea ce se vinde cel mai bine este imaginea, iar imaginea este cea care atrage clientii”, promovarea reprezinta o activitate de o importanta esentiala in activitatea firmei.

         SC Consult Investment SRL va propune elaborarea celei mai adecvate strategii de promovare pentru compania dumneavoastra, in functie de specificul activitatii prestate, de caracteristicile pietei-tinta, de caracteristicile clientilor potentiali, de mediul concurential de pe piata de desfacere.


         Pe baza acestor elemente personalizate pentru compania dumneavoastra, SC Consult Investment SRL va propune urmatoarele servicii:


         * Identificarea si aplicarea celei mai adecvate modalitati de stabilire a bugetului destinat promovarii

         * Stabilirea componentelor mixului promotional cu impact maxim in randul clientilor-tinta, in functie de specificul produselor/serviciilor comercializate, de cererea manifestata pe piata de desfacere, de specificul clientilor si de mediul concurential de pe piata

          * Corelarea optima a componentelor mixului promotional, respectiv:

  • Promovare prin Publicitate si Reclama Comerciala

  • Promovare prin Internet

  • Promovarea Vanzarilor

  • Promovare prin Vanzari Personale

  • Promovare prin Relatii Publice

  • Promovare prin Targuri si Expozitii

  • Promovare prin Marca

  • Promovare la Locul Vanzarii

  • Forta de Vanzare

         * Fundamentarea si implementarea unor strategii de promovare a vanzarilor axate pe obiective punctuale precise, corelate cu strategia de marketing/vanzari pe termen scurt, mediu si lung adoptata.


        De asemenea, SC Consult Investment SRL va propune stabilirea celei mai adecvate modalitati de fundamentare a bugetului destinat promovarii, precum si repartizarea optima a acestuia pe componente ale mixului publicitar, respectiv pe limite de timp, in functie de specificul activitatii desfasurate de compania dumneavoastra.


       Activitatea desfasurata de reprezentantii SC Consult Investment SRL poate continua, la solicitarea dumneavoastra, si dupa elaborarea efectiva a strategiei de promovare, in scopul implementarii practice eficiente a acesteia.


 

       Pentru mai multe detalii privind Strategiile de Promovare elaborate si fundamentate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.