PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Executive Coaching
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

          * CONSULT INVESTMENT  s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de cursuri, coaching si training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

          * Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, Consult Investment fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.


         * CONSULT INVESTMENT va invita la programul de coaching, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate:

 


EXECUTIVE   COACHING

- COACHING Pentru Nivelul Managerial

(Top Management / Middle – Management) -

 

Coaching-ul pentru nivelul managerial (Top Management / Middle – Management) are ca si obiective principale:


a). Crearea unui mod de lucru prin care managerii sa isi controleze mai bine time management-ul, prioritatile, instrumentele si procedurile si sa structureze in mod eficient bazele unor echipe multumite si eficiente.


b). Asigurarea unui support efectiv pentru angajatii valorosi -'key talents' care au momentan anumite blocaje, sa le depasesca si sa-si regaseasca claritatea, puterea de gandire si actiune si sa se bucure din nou de rezultate.


c). Facilitarea integrarii rapide si eficiente a managerilor proaspat avansati sau nou angajati si intrarea lor mult mai rapida in rol.


d). Dezvoltarea unui cadru motivational pentru atingerea targetelor.


e). Evitarea aparitiei unor deficiente specifice activitatii manageriale, respectiv:


  • Evitarea capcanei urgenței permanente si continue: asaltati de nenumărate email-uri, de un numar ridicat de întâlniri zilnice şi presaţi de gestionarea crizelor si a situatiilor urgente, mulți manageri devin doar “micromanageri” și pierd complet din vedere imaginea de ansamblu, cu efecte negative asupra dezvoltarii companiei.
  • Evitarea proliferarii unei comunicari deficitare: echipele de conducere nu sunt unite atunci când stabilesc prioritățile strategice, planificarea riguroasă de punere în aplicare a unei strategii, mesajele-cheie, comportamentele care modelează viziunea și valorile companiei.
  • Lipsa lucrului în echipă: majoritatea liderilor au tendinţa să lucreze individual şi realizează destul de târziu că şi ceilalţi membri făceau acelaşi lucru dar în direcţii diferite. Acest lucru subminează atât echipa cât și efortul de schimbare/dezvoltare.
  • Planuri fără finalitate: strategiile și planurile de dezvoltare îşi pot pierde rapid focalizarea atunci când nu există un proces solid de implementare.

 


Coachingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul companiei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

Pentru participanti, un astfel de program de coaching le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

In costul coachingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

Specializarea personalului prin astfel de programe se impune si in scopul certificarii prin sistemele de standardizare din seria ISO 9000.

De asemenea, costul programului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

 


*   Programul de coaching se desfasoara la nivel national  si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate;

** Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra iar la terminarea programului de coaching se vor elibera diplome personalizate  de  absolvire.    


      De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de coaching & training ale companiei dumneavoastra.

Pentru inscriere si relatii suplimentare privind programele de coaching si training organizate, la nivel national, de catre Consult Investment asteptam sa ne contactati.