PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Servicii de Evaluare & Testare a Personalului
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

* CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta in resurse umane, servicii de recrutare personal.


Consult Investment presteaza – la nivel national - servicii integrate de evaluare si testare a personalului astfel incat clientii nostrii sa obtina randamentul maxim in activitatile desfasurate.


Avantajul major al serviciilor integrate de personal prestate – la nivel national – de catre Consult Investment constau in faptul ca aceste servicii acopera integral segmentele  specifice pentru managementul si gestiunea resurselor umane, de la recrutare pana la salarizare.


Serviciile de evaluare si testare a personalului sunt axate pe aplicarea celor mai eficiente metode pe plan mondial, respectiv:


   • Teste de Abilitati (pe o gama foarte larga de domenii de activitate);
   • Teste de Personalitate Centrate pe Leadership;
   • Teste de Coordonare si Leadership;
   • Teste de Integritate Profesionala;
   • Teste de Motivatie;
   • Teste de Inteligenta Emotionala;
   • Evaluare 360 de grade;
   • Teste Vocationale;
   • Teste de Aptitudini, respectiv:

-Teste de Aptitudini in vanzari;

-Teste de Inteligenta;

-Teste de Aptitudini axate pe specificul activitatii derulate de catre persoana evaluata;


In cadrul activitatii de evaluare a personalului rezultatele sunt structurate raportat la punctele tari / punctele slabe specifice fiecarei persoane evaluate.


In functie de rezultatele evaluarii se propune un plan de masuri concrete pentru corectarea punctelor slabe astfel incat sa se realizeze o crestere a performantei profesionale a persoanei evaluate.

 


De asemenea, ca si rezultat al experientei de peste 15 ani in domeniu, Consult Investment presteaza – la nivel national – consultanta destinata realizarii / optimizarii strategiilor de personal (strategiilor de selectie / recrutare / integrare) pentru companii (indiferent de domeniul de activitate a acestora).Pentru mai multe detalii efective referitoare la solutiile si strategiile destinate evaluarii si testarii personalului – servicii prestate la nivel national - asteptam sa ne contactati.