PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Dezvoltarea si Promovarea Brandului de Angajator
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

* CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta in resurse umane, servicii de recrutare personal.


Consult Investment presteaza – la nivel national - servicii integrate de evaluare si testare a personalului astfel incat clientii nostrii sa obtina randamentul maxim in activitatile desfasurate.

Avantajul major al serviciilor integrate de personal prestate – la nivel national – de catre Consult Investment constau in faptul ca aceste servicii acopera integral segmentele  specifice pentru managementul si gestiunea resurselor umane, de la recrutare pana la salarizare.


Consult Investment ofera – la nivel national – solutii si strategii pentru dezvoltare si promovarea brandului de angajator, raportat la componentele majore ale brandului de angajator, respectiv:


  • Recunoaştere: masura in care brandul de angajator este recunoscut de un număr cat mai mare de oameni, ceea ce în general este un fapt pozitiv si dezirabil, facilitând înţelegerea si acceptarea acelei companii;
  • Dezirabilitate: masura in care, odată (re)cunosut brandul de angajator, acesta devine dezirabil (atractiv) pentru candidati/viitori angajati, având calitatea speciala de a-i entuziasma pe candidatii care isi doresc sa lucreze in cadrul companiei respective pentru ceea ce reprezinta aceasta companie.


Pe o piata marcata de o competiţie ultra-acerba pentru oameni de valoare, construirea Brandului de Angajator reprezinta o activitate de o importanta esentiala in demersul fiecarei companii pentru atingerea obiectivelor de profitabilitate si de obtinere a unei pozitii favorabile pe piata pe care activeaza.

 


De asemenea, ca si rezultat al experientei de peste 15 ani in domeniu, Consult Investment presteaza – la nivel national – consultanta destinata realizarii / optimizarii strategiilor de personal (strategiilor de selectie / recrutare / integrare) pentru companii (indiferent de domeniul de activitate a acestora).


Pentru mai multe detalii efective referitoare la solutiile si strategiile destinate creeri / dezvoltarii brandului de angajator– servicii prestate la nivel national - asteptam sa ne contactati.