PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Strategii de Marketing
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

         SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si elaborare/implementare strategii de marketing/vanzari.


         Fundamentarea si aplicarea unei strategii de marketing adecvate este esentiala in vederea atingerii indicatorilor economici si extraeconomici propusi de catre companie.


         SC Consult Investment SRL va propune elaborarea celei mai adecvate strategii de marketing pentru compania dumneavoastra, in functie de specificul activitatii prestate, de caracteristicile pietei-tinta, de caracteristicile clientilor potentiali, de ponderea detinuta de concurenti pe piata.


         Pe baza acestor elemente personalizate pentru compania dumneavoastra, SC Consult Investment SRL va propune elaborarea si implementarea urmatoarelor tipuri de strategii de marketing:


  • Strategii de Marketing de Dezvoltare

  • Strategii de Marketing destinate patrunderii pe noi piete de desfacere

  • Strategii de Marketing de pret ofensive/defensive

  • Strategii de Marketing concurentiale

  • Strategii de Marketing destinate corectarii „punctelor slabe” din cadrul analizei SWOT

  • Strategii de Marketing destinate optimizarii distributiei


           In scopul fundamentarii unei strategii de marketing optime, SC Consult Investment SRL va propune un set de servicii integrate, care include:


- desfasurarea unei cercetari de marketing, respectiv a unui studiu de piata specific domeniului dumneavoastra de activitate, in scopul obtinerii informatiilor reale de pe piata de interes.

- prelucrarea informatiilor culese de pe piata si intocmirea unui raport de cercetare axat pe obiectivele de marketing urmarite.

- fundamentarea, pe baza raportului de cercetare, a celei mai adecvate strategii de marketing, in functie de conditiile concrete de pe piata de desfacere.


           De asemenea, SC Consult Investment SRL va ofera consultanta pe intreaga perioada de implementare a strategiei de marketing, fiind permanent alaturi de clientii sai in scopul atingerii rezultatelor propuse.


 

           Pentru mai multe detalii privind Strategiile de Marketing elaborate si fundamentate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.