PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Consultanta Accesare Finantari prin Schemele de Ajutor de Stat
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

      * CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, cursuri si traininguri.


Consult Investment ofera servicii de consultanta pe principalele proiecte de fonduri europene, pe toate Schemele de Ajutor de Stat, respectiv:

 


Schema de Ajutor de Stat – H.G. 807 / 2014

Schema de Ajutor de Stat – H.G. 332 / 2014

Schema de Ajutor de Stat – H.G. 549 / 2018

 


Schema de ajutor de stat are ca obiectiv dezvoltarea regională, prin  realizarea de investiții în active fixe de înaltă tehnologie pentru realizarea de produse cu valoare adăugată mare, indiferent de dimensiunea beneficiarilor.

 

Întreprinderile care pot solicita ajutor de stat în baza acestei scheme sunt întreprinderi nou-înfiinţate sau întreprinderi în activitate, atât IMM-uri cât şi întreprinderi mari, cu personalitate juridică, înfiinţate conform Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Pentru fiecare dintre aceste scheme de finantare, consultantii Consult Investment va vor fi alaturi pe intreg procesul de derulare a proiectului, de la conceptie, la planificare respectiv implementare, prin oferirea unui pachet complet de servicii care include:


          - analiza eligibilitate;

          - planuri de afaceri;

          - studii fezabilitate;    

          - consultanta dosare creditare;

          - consultanta dosare achizitii;

          - intocmire completa a dosarului necesar obtinerii fondurilor nerambursabile;

          - management implementare proiecte;

         - consultanta marketing si realizare studii de piata necesare fundamentarii si justificarii viabilitatii proiectelor de finantare;

         

 

Pentru mai multe detalii efective specifice fiecarui proiect de finantare - indiferent de tipul acestuia si de locatia de implementare a acestuia - asteptam sa ne contactati.