PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Individual Coaching
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

           * CONSULT INVESTMENT  s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de cursuri, coaching si training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

              * Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, Consult Investment fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

              * CONSULT INVESTMENT va invita la programul de coaching, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate:

 

COACHING  INDIVIDUAL

 

Coaching-ul Individual  are urmatoarele caracteristici principale:

·        coaching-ul individual presupune o relație de colaborare 1 la 1 care susține obținerea rezultatelor dorite.

·        coaching-ul individual este creat pentru a crește competența și eficienta depășind în același timp barierele în îmbunătățirea performanței.

·        scopul central al procesului de coaching individual este să asigure clientului instrumentele necesare pentru a isi atinge obiectivele / targetele propuse.

·        coaching-ul individual construiește procesul pe abilitățile existente și recadrează situațiile negative, astfel încât clientul să elimine gândirea și comportamentele limitative și să devină o persoană mai performantă exprimându-și la maxim potențialul.

·        procesul de coaching presupune parcurgerea a patru etape esentiale:

a). Definirea temelor de lucru raportat la actiunile preconizate;

b). Definirea si planificarea obiectivelor / targetelor;

c). Derularea lucrului efectiv raportat la obiective / targete (pe baza unui plan concret de acțiuni);

d). Realizarea de follow-up in puncte de feed-back pentru evaluarea rezultatelor si optimizarea actiunilor.

 

Coachingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul companiei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

Pentru participanti, un astfel de program de coaching le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

In costul coachingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

Specializarea personalului prin astfel de programe se impune si in scopul certificarii prin sistemele de standardizare din seria ISO 9000.

De asemenea, costul programului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

 

*   Programul de coaching se desfasoara la nivel national  si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate;

** Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra iar la terminarea programului de coaching se vor elibera diplome personalizate  de  absolvire.    

      De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de coaching & training ale companiei dumneavoastra.

Pentru inscriere si relatii suplimentare privind programele de coaching si training organizate, la nivel national, de catre Consult Investment asteptam sa ne contactati.