PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
Servicii de Dezvoltare Profesionala a Personalului
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

* CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta in resurse umane, servicii de recrutare personal.


Consult Investment presteaza – la nivel national - servicii integrate de evaluare si testare a personalului astfel incat clientii nostrii sa obtina randamentul maxim in activitatile desfasurate.

Avantajul major al serviciilor integrate de personal prestate – la nivel national – de catre Consult Investment constau in faptul ca aceste servicii acopera integral toate segmentele  specifice pentru managementul si gestiunea resurselor umane, de la recrutare pana la salarizare.


Consult Investment ofera – la nivel national – solutii si strategii pentru dezvoltare profesionala strict raport la specificul dezvoltarii profesionale, respectiv:


·        Dezvoltarea profesionala - un proces complex de pregatire, care presupune fie dobandirea de noi cunostinte si abilitati in calificarea pe care o persoana o poseda deja, fie o policalificare sau recalificare.

·        Dezvoltarea si perfectionarea profesionala - presupun aducerea la zi a informatiilor despre domeniul de activitate, dar si despre alte domenii inrudite sau aflate in inter- relatie.

·        Prin dezvoltarea profesionala - se imbunatatesc abilitatile existente si se imprima noi deprinderi si competente, respective se acumuleaza cunostinte suplimentare care vor fi utile in activitatile ulterioare (asa zisa ” anticipare profesionala”).

·        Dezvoltarea profesionala - este indispensabila pentru cei care vizeaza succesul in cariera si este strans legata de dezvoltarea personala, in scopul atingerii obiectivelor propuse .

·        Dezvoltarea personala si profesionala - sunt actiuni  continue  derulate pe parcursul carierei in scopul eficientizarii permanente a abilitatilor profesionale;

 

Dezvoltarea Profesionala debuteaza cu o analiza detaliata a situatiei actuale in scopul identificarii vulnerabilitatilor si in scopul elaborarii unui plan de formare / specializare cu obiective punctuale si termene concrete.De asemenea, ca si rezultat al experientei de peste 15 ani in domeniu, Consult Investment presteaza – la nivel national – consultanta destinata realizarii / optimizarii strategiilor de personal (strategiilor de selectie / recrutare / integrare) pentru companii (indiferent de domeniul de activitate a acestora).


Pentru mai multe detalii efective referitoare la solutiile si strategiile de dezvoltare profesionala – servicii prestate la nivel national - asteptam sa ne contactati.