PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
                            * CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul  consultanta in afaceri si in marketing, programe de coaching, cursuri si programe de training pentru  companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.    

                            * Serviciile oferite de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.

                      

                            * Serviciile prestate de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati sectiunea “Portofoliu Clienti” din cadrul prezentului site.



EXECUTIVE COACHING

- COACHINGPentru Nivelul Managerial

(Top Management / Middle – Management) -


           Coaching-ul pentru nivelul managerial (Top Management / Middle – Management) are ca si obiective principale:

a). Crearea unui mod de lucru prin care managerii sa isi controleze mai bine time management-ul, prioritatile, instrumentele si procedurile si sa structureze in mod eficient bazele unor echipe multumite si eficiente.

b). Asigurarea unui support efectiv pentru angajatii valorosi -'key talents' care au momentan anumite blocaje, sa le depasesca si sa-si regaseasca claritatea, puterea de gandire si actiune si sa se bucure din nou de rezultate.

c). Facilitarea integrarii rapide si eficiente a managerilor proaspat avansati sau nou angajati si intrarea lor mult mai rapida in rol. 

d). Dezvoltarea unui cadru motivational pentru atingerea targetelor;

e). Evitarea aparitiei unor deficiente specifice activitatii manageriale, respectiv:

  • Evitarea capcanei urgenței permanente si continue: asaltati de nenumărate email-uri, de un numar ridicat de întâlniri zilnice şi presaţi de gestionarea crizelor si a situatiilor urgente, mulți manageri devin doar “micromanageri” și pierd complet din vedere imaginea de ansamblu, cu efecte negative asupra dezvoltarii companiei.

  • Evitarea proliferarii unei comunicari deficitare: echipele de conducere nu sunt unite atunci când stabilesc prioritățile strategice, planificarea riguroasă de punere în aplicare a unei strategii, mesajele-cheie, comportamentele care modelează viziunea și valorile companiei.

  • Lipsa lucrului în echipă: majoritatea liderilor au tendinţa să lucreze individual şi realizează destul de târziu că şi ceilalţi membri făceau acelaşi lucru dar în direcţii diferite. Acest lucru subminează atât echipa cât și efortul de schimbare/dezvoltare.

  • Planuri fără finalitate: strategiile și planurile de dezvoltare îşi pot pierde rapid focalizarea atunci când nu există un proces solid de implementare.

         

        * Programul de coaching se desfasoara la nivel national  si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana. 

          * Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

          * In costul programului de coaching, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.


         De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training si coaching ale companiei dumneavoastra.

         Pentru inscriere (rezervarea locului) si relatii suplimentare privind programul de coaching derulat, la nivel national, de catre Consult Investment asteptam sa ne contactati.