PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
                             * CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul  consultanta in afaceri si in marketing, programe de coaching, cursuri si programe de training pentru  companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.    

                            * Serviciile oferite de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.

                      

                             * Serviciile prestate de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati sectiunea “Portofoliu Clienti” din cadrul prezentului site.


                                                TEAM COACHING


           Coaching-ul de echipa propus are ca si obiective principale:

–    dezvoltarea colaborarii in cadrul companiei, atat pe nivele ierarhice cat si raportat la relatiile interdepartamentale;

–    dezvoltarea leadershipului individual si colectiv;

–    alinierea catre un scopul comun a ansamblului echipei;

–    crearea cadrului pentru atingerea obiectivelor de performanta;

–    crearea de relatii constructive si eficiente cu stakeholderii cheie;

–    transformarea intregului business prin cresterea productivitatii si performantei din cadrul echipei, respectiv prin posibilitatea de a face diferenta dintre “un ansamblu de persoane” care lucreaza impreuna si o echipa unita care contribuie la impactul adus de companie.

 

Programul de coaching este integrat cu un sistem de feedback orientat exclusiv spre obiective.

 Aceasta structurare a programului de coaching oferă un mecanism coerent care asigura dezvoltarea unor relaţii functionale puternice în cadrul unei organizaţii.  Se construiesc astfel, relaţii de colaborare eficiente între angajati şi companie. 

        * Programul de coaching se desfasoara la nivel national  si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana. 

        * Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.

        * In costul programului de coaching, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.


       De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training si coaching ale companiei dumneavoastra.

         Pentru inscriere (rezervarea locului) si relatii suplimentare privind programul de coaching derulat, la nivel national, de catre Consult Investment asteptam sa ne contactati.