PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

             SC CONSULT INVESTMENT SRLs-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de cursuri si traininguri pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

          Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC ConsultInvestment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

             Cursurile / Trainingurile si Seminariile desfasurate in regim OPEN prezinta ca si avantaj pentru participanti faptul ca acestia au posibilitatea de a comunica interactiv si de a stabili contacte de afaceri.

          SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la programul de training, desfasurat in regim OPEN:




STRATEGII DE DISTRIBUTIE SI PROMOVARE DESTINATE EFICIENTIZARII ACTIVITATII COMERCIALE


         TRAININGUL - prin tematica propusa - este adresat atat componentilor departamentului VANZARI (Agenti de Vanzari, Reprezentanti de Vanzari, Consultanti de Vanzari, Directori de Vanzari), precum si componentilor departamentului MARKETING, deoarece dezvolta abilitati specifice domeniului vanzarilor/distributiei.



Tematica Trainingului:


  • Eficientizarea contactarii/ofertarii/argumentarii in relatiile cu clientii potentiali

  • Prospectarea pietei de desfacere, in scopul identificarii a noi segmente de clienti potentiali

  • Organizarea eficienta a compartimentului de vanzari, pe baza de responsabilitati specifice atribuite fiecarei pozitii

  • Eficientizarea distributiei, prin utilizarea celor mai adecvate de canale de distributie

  • Desfasurarea activitatii de teren intr-un mod organizat, pe baza sistemului de monitorizare zilnica a activitatii desfasurate

  • Cresterea rolului promotional al vanzarilor personale

  • Aplicarea celor mai adecvate modalitati de promovare a imaginii firmei

  • Desfasurarea eficienta a activitatilor post-vanzare

  • Folosirea eficienta a strategiilor de negociere, respectiv a tacticilor de combatere a eventualelor obiectii manifestate

  • Coordonarea si implementarea activitatii de merchandising;



Trainingul se desfasoara la nivel national si cuprinde studii de caz/metode creative roll-play aplicate concret pe specificul activitatilor prestate pe piata.

Pentru participanti, un astfel de program de training le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

In costul trainingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

Specializarea personalului prin astfel de traininguri se impune si in scopul certificarii prin sistemele de standardizare din seria ISO 9000.

De asemenea, costul trainingului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.



Durata : 18 ore

Programul de desfasurare este flexibil, in functie de cerintele participantilor, existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana.

Pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie, cursul se va personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.


                          De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.

                           Pentru inscriere (rezervarea locului) si relatii suplimentare privind Cursul/Trainingul ”Strategii de Distributie si Promovare destinate eficientizarii activitatii comerciale” organizat, la nivel national, de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.