PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

            SC CONSULT INVESTMENT SRL este o firma  care are ca si domenii de activitate formare profesionala si consultanta in afaceri si marketing, cu o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale / multinationale, pe intreg teritoriul Romaniei.

            Intreaga noastra oferta de cursuri, traininguri si seminarii se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de catre clientii nostrii pe piata, SC Consult  Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

            Cursurile / Trainingurile si Seminariile desfasurate in regim OPEN prezinta ca si avantaj pentru participanti faptul ca au posibilitatea de a interactiona interactiv si de a stabili contacte de afaceri.

            SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la seminarul, desfasurat in regim OPEN:



DERULAREA CONTRACTELOR IN CONDITII DE EVITARE A RISCURILOR SI PREZENTAREA MODIFICARILOR LEGISLATIEI IN DOMENIILE FISCAL, VAMAL SI STATISTIC CARE INFLUENTEAZA SCHIMBURILE INTRA SI EXTRA COMUNITARE


           

           SEMINARUL – prin tematica propusa - este adresat operatorilor economici care efectueaza tranzactii intra si extra comunitare cu marfuri si servicii, indiferent de specificul acestora



Tematica Seminarului:


  • Prezentarea si dezbaterea modificarilor care au fost aduse actualei legislatii fiscale in materie de TVA si accize

  • Fiscalitatea in privinta importului de bunuri

  • Particularitatile TVA-ului din domeniul serviciilor

  • Prezentarea şi dezbaterea modificarilor care au fost aduse legislatiei vamale

  • Masuri de evitare a riscurilor de neplata in tranzactiile comerciale internationale

  • Prezentarea si dezbaterea modificarile avute in vedere in legatura cu raportarea statistica, in vederea unei mai bune corelari cu reglementarile in domeniu din celelalte state membre ale U.E.


 

Seminarul se desfasoara la nivel national si cuprinde exemplificari si studii de caz aplicate concret pe specificul activitatilor prestate pe piata.

Pentru participanti, un astfel de seminar le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.

De asemenea, costul seminarului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

 

Durata : 9 ore

Programul de desfasurare este flexibil, in functie de cerintele participantilor.

Pentru un numar mai mare de cinci participanti/curs/companie, seminarul se va personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

La terminarea seminarului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.


 

          De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.

 

             Pentru inscriere (rezervarea locului) si relatii suplimentare privind Seminarul „Derularea contractelor in conditii de evitare a riscurilor si prezentarea modificarilor legislatiei in domeniile fiscal, vamal si statistic care influenteaza schimburile intra si extra comunitare”, organizat  de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.