PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 

             SC CONSULT INVESTMENT SRL  s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de cursuri si traininguri pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.

            Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC ConsultInvestment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

                 Cursurile / Trainingurile si Seminariile desfasurate in regim OPEN prezinta ca si avantaj pentru participanti faptul ca acestia au posibilitatea de a comunica interactiv si de a stabili contacte de afaceri.


             SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la cursurile de limba spaniola, desfasurate in regim OPEN si structurate astfel:




LIMBA SPANIOLA – NIVEL INITIAL

LIMBA SPANIOLA – NIVEL MEDIU

LIMBA SPANIOLA – NIVEL AVANSAT




Cursurile se desfasoara la nivel national si cuprind exemplificari aplicate concret pe specificul activitatilor practice prestate.

Costul cursului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.



Durata : 40 ore

Programul de desfasurare este flexibil, in functie de cerintele participantilor, existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana.

La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.


                            De asemenea, la solicitarea d-vs suntem deschisi si la organizarea altor cursuri/seminarii/traininguri. Pentru detalii, asteptam sa ne contactati.


                                  Pentru inscriere si relatii suplimentare privind Cursurile de Limba  Spaniola organizate de catre SC Consult Investment SRL, la nivel national, asteptam sa ne contactati.