PRELUCRAREA DATELOR - GDPR

 
 
<< INAPOI    
 
SC CONSULT INVESTMENT SRL
Telefon 0727/447022; 0770 / 859725
E-mail: office@consultinvestment.ro; sales@consultinvestment.ro

 

 
 

            SC CONSULT INVESTMENT SRL este o firma  care are ca si domenii de activitate formare profesionala si consultanta in afaceri si marketing, cu o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale / multinationale, pe intreg teritoriul Romaniei.

            Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de catre clientii nostrii pe piata, SC Consult  Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.

           Cursurile / Trainingurile si Seminariile desfasurate in regim OPEN prezinta ca si avantaj pentru participanti faptul ca au posibilitatea de a interactiona interactiv si de a stabili contacte de afaceri.

           SC CONSULT INVESTMENT SRL va invita la cursurile operare calculator, desfasurate in regim OPEN si structurate astfel:



CURS WORD, EXCEL, POWERPOINT, ACCESS, CORELDRAW, ADOBE PHOTOSHOP NIVEL INITIAL

CURS WORD, EXCEL, POWERPOINT, ACCESS, CORELDRAW, ADOBE PHOTOSHOPNIVEL MEDIU

CURS WORD, EXCEL, POWERPOINT, ACCESS, CORELDRAW, ADOBE PHOTOSHOP NIVEL AVANSAT

 

 

Cursurile se desfasoara la nivel national si cuprind exemplificari aplicate concret pe specificul activitatilor practice prestate.

Costul cursurilor, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

 

Programul de desfasurare este flexibil, in functie de cerintele participantilor, existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana.

La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.


 

              De asemenea, suntem deschisi la o colaborare de lunga durata, pentru organizarea programelor periodice de training ale companiei dumneavoastra.


 

                Pentru inscriere si relatii suplimentare privind Cursurile de Operare Calculator, organizate de catre SC Consult Investment SRL asteptam sa ne contactati.